top of page

🌸 Spännande nyheter! 🌸 

 

Jag har spännande nyheter att dela med dig angående mitt hudvårds utbud! 

Eftersom jag alltid strävar efter att erbjuda det allra bästa för din hud, är jag glad över att informera om att Exuviance Professional snart införlivas i den professionella systerserien NEOSTRATA, som har precis samma goda kvalitet och effektivitet som du är van vid. 

 

NEOSTRATA är en systerserie till Exuviance Professional (och faktiskt det första varumärket som introducerades) vilket innebär att det har samma ingredienser, teknologier och i många fall även sammansättningar som du redan är van vid. Vissa produkter som du är van vid kommer framöver att vara tillgängliga under namnet NEOSTRATA och vissa produkter som du är van vid kommer fortsättningsvis att finnas tillgängliga under namnet Exuviance. 

Dina favoritprodukter och behandlingar kommer alltså fortfarande att finnas kvar, med nytt utseende och namn. Jag kommer att hjälpa dig att hitta de perfekta alternativen från NEOSTRATA som smidigt kan integreras i din hudvårds rutin. 

 

Jag är verkligen glad över denna möjlighet att ytterligare förhöja din hudvårds upplevelse. Om du har några frågor eller vill ha mer information, tveka inte att höra av dig, jag finns här för att guida dig på vägen. 

 

Till mina online-kunder - kommer en ny länk framöver till min webbshop där du kommer att kunna söka efter din befintliga produkt och se den motsvarande produkten. Hör gärna av dig för mer information eller en behandling för att boosta din hud! 

 

Varma hälsningar 

Caroline

bottom of page