top of page

Upplev professionell hudvård och behandlingar med:

Huden är vårt största organ och en viktig skyddande barriär mot yttre påfrestningar. Hudens hälsa avspeglar vår insida och påverkas av faktorer som livsstil, kost och genetiska förutsättningar. För att bevara en frisk och hälsosam hud är det viktigt att förstå den verkliga orsaken till hudens förändringar och åldrande.

Genom mångårig forskning har Nannic utvecklat en banbrytande bioaktiv hudvårdsserie med några av de mest effektiva och resultatinriktade produkterna som finns på marknaden idag. Med den senaste teknologin och djup kunskap om vår mänskliga metabolism, kombinerar Nannic naturligt kraftfulla ingredienser för att utveckla optimala hudvårdsprodukter som bromsar hudens åldrande.

Nannic bioaktiv hudvård är en komplett hudvårdsserie med skonsam rengöring, högkoncentrerade aktiva serum och revolutionerande serum-in-cream produkter som rekommenderas för alla hudtyper, även för känslig hud. Produkterna är dermatologiskt testade och har medicinsk bevisade effekter samt består huvudsakligen av växtbaserade ingredienser. Produkterna från Nannic är tillverkade med produktionsmetoder som främjar en hållbar utveckling och värnar om miljön.

HUDVÅRD
Nu kan du handla NANNIC produkter från webbshopen

CLEANSING CARE

En mild rengöringsserie noggrant anpassad för att skonsamt rengöra huden och samtidigt bevara den naturliga skyddsbarriären

ACTIVE SERUM

Högkoncentrerade serum berikade med multiaktiva ingredienser som når djupt ner i huden och bl a motverkar hudens åldrande samt reparerar skador.

SERUM-IN-CREAM

Serum-in-cream teknologi som skyddar huden mot yttre påfrestningar och samtidigt penetrerar huden på djupet med aktiva ingredienser.

EXCELLENCE

Exklusiv hudvårdsserie baserad på banbrytande cellforskning. Ger cellerna koncentrerad näring och probiotika som bromsar hudens åldrande.

SHAMPOO

Rengör effektivt håret och hårbotten.

CONDITIONER

Återfuktar, reparerar och ger håret volym.

HAIR SERUM

Ger näring och tillväxt till hårsäckarna och hårbotten.

CARING SPRAY

Ger lyster, näring och skydd till håret.

IMG-6017_edited.jpg
IMG-6017_edited.jpg

BEHANDLINGAR

NBE Radiofrekvens 500

Ljuvligt avkopplande behandlingar för både ansikte, kropp och djupgående muskelmassage. Med hjälp av elektromagnetisk energi slussas specialutvecklade serum ner på djupet i huden.

Den högkoncentrerade formulan skyddar cellernas DNA och reparerar cellskador.
Ger en kraftfull reducering av ålderstecken och bromsar hudens åldrande. 

Ökar fuktnivån med upp till 200%
Förbättrar hudens elasticitet med 90%
Reducerar ålderstecken upp till 67%

Minskar rynkornas djup upp till 47%

bottom of page