top of page
shutterstock_1023750742 kopia_edited_edited.jpg

Mesoduo - skinbooster

den optimala fuktbehandlingen utan nålar!

Mesoduo är en ny smärtfri injektionsbehandling utan nålar, inte likt något vi har sett tidigare. Det bästa av allt är att denna behandling är helt säker och passar alla hudtyper och GRAVIDA och ammande.

Tack vare den revolutionerande teknologi slussas aktiva ämnen djupt ned i huden för att bromsa hudens åldrande, öka volymförlust. Näringsämnena tas effektivt upp av huden. Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar.

Behandlingen anpassas efter ditt behov. I den ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, (ev AHA-syra) följt av anpassade ampuller med Mesoduo, avslutande produkter. Behandlingen rekommenderas som kur om 5 behandlingar för bästa effekt med 5-7 dagars mellanrum. Enstaka tillfällen är också bra.


VAD ÄR MESODUO – FUKTBEHANDLING UTAN NÅLAR?

Tekniken är designad med säkerhet i åtanke och utvecklad för att mekaniskt tränga ned näringsämnen i huden. MesoDuo arbetar med tre teknologier som gemensamt slussar ned aktiva ingredienser i huden. Det är den första behandlingsapparaturen i världen som verkar med ett variabelt ultraljud mellan 1 000Hz – 40 000Hz för mekanisk påverkan på cellerna. Radiofrekvens (RF) värmer upp huden till ca: 35 grader för att öka genomsläppligheten och elasticiteten i huden.

För att sedan aktivt påverka cellen för penetration används Elektroporation. Elektroporation innebär att vi med variabel pulshastighet skjuter elpulser mot huden mellan -35V / +35V det orsakar poröppningar i cellernas membran, vilket de aktiva ingredienserna utnyttjar för effektiv penetration.

1595:- 45 min 

mesostart_edited.jpg
bottom of page