top of page

- Jag heter Caroline Orrenius och är utbildad på Hudvårds högskolan (godkänd av Myndigheten för Yrkeshögskolor och av Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) i Stockholm till auktoriserad till Hud- och spa terapeut. Efter många år som undersköterska inom hemsjukvård tog jag steget att utbilda mig inom det jag älskar - HUDVÅRD!

Jag brinner för att hjälpa människor till en bättre hudhälsa och att du som kund ska känna dig nöjd!

Driver egen salong som du hittar centralt i Nacka (Ektorp). Jag innehar Gesällbrev i yrket, är medlem i SHR, innehar F-skatt och är givetvis försäkrad. Hos mig kan du köpa hudvårdsprodukter - det går bra att betala med Swish Betalkort eller med Qliro. Enkelt att parkera straxt utanför med betalparkering Easypark (områdeskod: 24012)

Jag har provat många olika hudvårdsmärken genom åren som gett mig både erfarenhet och kunskap på vad som faktiskt fungerar - så jag har valt att bla. arbeta med det medicinska hudvårdsmärket Exuviance från USA som ger verkliga resultat, NBE Nannic radiofrekvens som är en gammal gedigen beprövad metod för bla hudföryngring samt den nya revolutionerande Nålfri Biorevitaliserande behandlingen PRX-t33. Läs mer

Huden, vårt största organ, är fascinerande och fyller många viktiga funktioner. Huden kan befinna sig i olika tillstånd så det är viktigt att vårda den på bästa sätt. 

Många är upptagna av att ta hand om andra, eller prioriterar tiden till annat - det är lätt att glömma sig själv. Nu är det din tur att unna dig en behandling - en start till en bättre hudhälsa.

Kontakta mig så vägleder jag dig till rätt behandling!

Varmt Välkommen!

Caroline

CARRO_edited.jpg
Auktoriserad hud- spaterapeut undersköterska

"Personlig hudvårds mottagning i harmonisk hemmamiljö"

bottom of page