top of page
Hem: Rubriker

Ge huden lite extra kärlek

"Den lugna salongen i hemmiljö"

 

  • Mitt motto är alltid kvalitet, närhet, trygghet & nöjda kunder, vilket innebär att jag :

  • endast använder testade godkända, välbeprövade produkter och behandlingar

  • alltid finns tillgängliga efter en behandling om frågor uppstår

  • jag innehar Gesällbrev i yrket, är medlem i SHR, innehar F-skatt sedel och är givetvis försäkrad.

                                                                     Din hudvårds salong i Nacka.

Hem: Text

Jag har valt att arbeta bla med det medicinska hudvårdsmärket Exuviance från USA som bevisligen ger verkliga resultat. Hudvården som verkligen fungerar!
En ansiktsbehandling perfekt för dig som första gångs kund och vill fokusera på djuprengöring. En rengörande behandling med produkter anpassade för ditt hudtillstånd. Dubbel rengöring, hudanalys, peeling (AHA) ånga, djuprengöring av porerna, ansiktsmask, serum, ögon och dag/nattkräm.

Helt unik behandling för att återuppbygga (revitalisera) huden och skapa fasthet och volym. PRX-T33 består av en patenterad formula med TCA 33%, väteperoxid och kojicsyra. Resultatet blir en behandling som liknar en hybrid mellan kemisk peeling och filler. Vetenskapligt dokumenterad effekt och medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass 1) Med hjälp av två unika substanser som interagerar på cellulär nivå, ger PRX-T33 huden egenskaper som inte tidigare varit möjliga. Behandlingen fungerar för alla hudtyper och alla årstider. Ger ingen ljuskänslighet. Ger djup återfuktning och fyllighet. Främjar jämn hudton och reducerar rynkor och linjer. Speciellt lämplig vid sol skadad och åldrad hud. Behandlingen utförs med fördel som kur om 4 behandlingar med 7 dagars intervall. Efter avslutad kur kvarstår den biorevitaliserande effekten i upp till 6 månader. Enstaka underhållsbehandling rekommenderas med ca 2 månaders intervall för bibehållen biorevitalisering. Eftervård för att förstärka behandlingsresultatet ingår, i form av dag- och nattkräm som skall användas minst 6 dagar efter utförd behandling. Bra mot: Rynkor och linjer, torr hud, förlorad fasthet och elasticitet, nedsatt fyllighet, ojämna pigmenteringar, ljusåldrad hud, ärrbildningar.

En av marknadens mest effektiva och säkraste apparatur med Radiofrevens! 
Ljuvligt skön varm avkopplande behandling med patenterad kapacitiv radiofrekvens där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden med ett varmt handverktyg (5-8 mm) och ger cellerna ny energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. Ökar produktionen av kollagen och elastin samt andelen fukt i huden. Förbättrar hudens absorption av aktiva ingredienser och minskar porernas storlek. Främjar blodcirkulationen och förbättrar strukturen på bindväven. Lymf dränerande, stimulerar och ger en mer elastisk muskulatur, reducerar fria radikaler, hudföryngrande förminskar rynkor, acneärr, slapp hud och lugnar ytliga kärl. Dessutom får huden en fantastisk lyster.

Behandlingen bygger på en vetenskapligt utvecklad behandlingsmetod som är säker och väl beprövad, dermatologiskt testad och med effekter som är medicinskt bevisade. NBE är ett säkert och väl beprövat koncept helt utan nålar, laser eller andra aggressiva metoder. Varje behandling anpassas individuellt efter önskat resultat.

NBE behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden med bioaktiva hudvårdsprodukter från Nannic, innefattande bl.  exfolierande keratoliytisk peeling som avlägsnar torra och döda hudceller. Med hjälp av ett ljummet handverktyg från NBE apparaturen masseras cellidentiska serum ner i huden där dem verkar på cellnivå. 
Behandlingen avslutas med en ljuvlig, organisk algmask som återfuktar kapslar in och sluter porerna. 

Bästa effekt om den görs i kur om 4-8 gånger, 1-2 gång/vecka. Därefter kan resultatet underhållas med en behandling var 4:e - 6:e vecka. 
Ej på gravida el om du har pacemaker.

Woman with Face Cream

Är du osäker på vilken behandling som passar dig?

meila, sms:a eller boka en kostnadsfri konsultation så vägleder jag till rätt behandling.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page